Copyright : Αρχιμ. Θωμάς Ανδρέου 29-12-2013. Από το Blogger.
RSS

Θα σας μαρτυρήσω όλους στον Θεό...

                                                                     
Τρίχρονο αγόρι που τραυματίστηκε θανάσιμα, λίγα λεπτά πριν από τον θάνατό του σε νοσοκομείο της Συρίας,συγκλόνισε τον κόσμο! Είναι η τελευταία φωτογραφία που τραβήχτηκε στο νοσοκομείο όπου τον πήγαν στους γιατρούς για σοβαρά εσωτερικά τραύματα και πολλαπλά κατάγματα . Αν και ήταν μόλις 3 ετών , αισθάνθηκε ότι θα πεθάνει και πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα είπε με δάκρυα στα μάτια : “Θα σας μαρτυρήσω όλους στον Θεό… θα του τα πω όλα

Πηγή: diaforetiko.gr

      Συγκλονισμένος, διάβασα το σχετικό ρεπορτάζ... Θέλησα να το αναδημοσιεύσω. Ένα μικρό παιδί τριών ετών, ένα παιδί που πιστεύει πραγματικά στο Θεό, καθιστά αναπολόγητη όλη την ανθρωπότητα.  Όλους, όσους από την ασφάλεια του σπιτιού τους, παρατηρούν τα γενόμενα και η μόνη αντίδραση τους είναι η αδιαφορία. Καθημερινά, εκατοντάδες παιδιά πεθαίνουν στον Πλανήτη μας. Δεν άκουσα όμως ξανά, ένα παιδί, ένα παιδί που πέθανε με δάκρυα στα μάτια, να μας ελέγχει όλους, να μας δικάζει εμπρός στο Ουράνιο Δικαστήριο! 
   Το δάκρυ αυτού του παιδιού, είναι η υπογραφή της δικής μας καταδίκης, της καταδίκης ενός πολιτισμένου κόσμου, που ανέχεται και σιωπά! Το δάκρυ αυτού του ανώνυμου παιδιού, που έγινε σε όλο τον κόσμο γνωστό για την καταδίκη της ανθρωπότητας, θα πνίξει τις κοιμισμένες συνειδήσεις όλως όσων αρκούνται στο να διαβάσουν το σχετικό κείμενο και απλά να το προσπεράσουν.... 
     Όλοι, μιλούν για προφητείες που εκπληρώνονται. Όλοι, μιλούν για το τέλος του κόσμου. Το τέλος του κόσμου, έχει έρθει προ πολλού, απ' όταν οι άνθρωποι, αποφάσισαν να βγάλουν τον Θεό από την ζωή τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι συναρτώμενες  εξελίξεις ,των αποφάσεων που ο άνθρωπος θέτει σε εφαρμογή στην ζωή του. Δεν μας καταστρέφει ο Θεός! Μόνοι μας καταστρέφουμε την ανθρωπότητα. 
     Ένα ακόμα παιδί πέθανε. Πριν πεθάνει όμως, είπε πως θα μας μαρτυρήσει στο Θεό, θα Του τα πει όλα... Το δάκρυ του, το πήρε το παιδάκι μαζί του στον Ουρανό... Τώρα πια, θα πρέπει να περιμένουμε, αυτό τα δάκρυ, να επιστρέψει σε εμάς ! 
                                                                                          π. Θωμάς Ανδρέου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου