Copyright : Αρχιμ. Θωμάς Ανδρέου 29-12-2013. Από το Blogger.
RSS

Επιτέλους σταματήστε, τον εκβιασμό ενός ολόκληρου λαού!

Κάθε μέρα που περνά, η αγωνία κορυφώνεται για το μέλλον αυτού του τόπου! Ουδείς γνωρίζει πλέον το βράδυ, τι θα ξημερώσει το πρωί. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε έναν ανέντιμο αγώνα εκφοβισμού του λαού, που δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις αύριο.



Οι εταίροι μας, επέδωκαν τελεσίγραφο δια του οποίου μας απειλούν ευθαρσώς με πτώχευση, με την έξοδο της χώρας από την κοινή νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Είναι οι ίδιοι λαοί που στο συναπάντημα του παρελθοντικού χρόνου τους βρίσκουμε πάντοτε μπροστά μας. Είναι οι ίδιοι λαοί, που άλωσαν την Ελλάδα σε καιρούς και χρόνους που ο λαός μας αντιμετώπισε τις σκληρότερες και οδυνηρότερες καταστάσεις στην ιστορία του.

Η Ευρώπη διαλύεται από την μια μέρα στην άλλη, γιατί δεν μπόρεσε να δεχθεί την διαφορετικότητα των πολιτισμών των μελών της, γιατί δεν κατάλαβε πως κάθε λαός χωριστά, έχει την δική του ιστορία, την οποίαν δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί με κανέναν! Μας απειλούν με πτώχευση! Εμάς που πτωχεύσαμε προ πολλού αλλά και πάλι σταθήκαμε όρθιοι! Τι χειρότερο μπορεί να γνωρίσει ο λαός μας, όταν τα τελευταία χρόνια βιώνει την ανέχεια σε όλο της το μεγαλείο; Θα αυξηθούν οι ουρές στα συσσίτια; Θα αυξηθούν οι αυτοχειρίες; Όχι! Κάποτε πρέπει να τελειώσει αυτός ο εκβιασμός! 

Από την στιγμή που Ελλάς, συνυπέγραψε την συμμετοχή της στην ενιαία Ευρωπαϊκή ένωση, αύξησε τις αμυντικές της δαπάνες, λες και ήταν ξένο σώμα προς τις υπόλοιπες χώρες της ενώσεως. Ποια ασφάλεια εξασφάλισε στην χώρα η κοινότητα; Αντίθετα, βρέθηκαν τρωκτικά να φάνε ένα σωρό χρήματα στον βωμό της άμυνας του έθνους! Και αυτά τα τρωκτικά σήμερα, είναι εξασφαλισμένα όχι για μια αλλά για πολλές ζωές όταν ο λαός, στο όνομα του οποίου βυσσοδόμησαν, ψάχνει απεγνωσμένα τρόπους για να επιβιώσει για μια ακόμα ημέρα!

Αρκετά! Ο λαός μας, στα διάφορα τελεσίγραφα όλων των εποχών έμαθε να απαντά με θάρρος και εθνική υπερηφάνεια ΌΧΙ! Αυτή θα πρέπει να είναι και η απάντηση σήμερα, απέναντι στους κουστουμαρισμένους δυνάστες που θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στο στόχαστρο του κέρδους τους! Ο εκβιασμός των φίλων μας Ευρωπαίων δεν πρέπει να περάσει! Όχι σε κάθε έννοια ομού εκβιασμού απέναντι στις Ελληνίδες και τους Έλληνες που τόσα χρόνια τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα της φτώχειας , με ατελείωτα φορολογικά μέτρα, με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με απολύσεις! 

Αν σήμερα δεν σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, η Ελλάς δεν θα πτωχεύσει απλώς, αλλά θα αντιμετωπίσει την απώλεια της Εθνικής της κυριαρχίας απέναντι σε όσους θεωρούν τον τόπο αυτό, αποικία και όχι αυτόνομο κράτος με ιστορικό παρελθόν, παρόν και μέλλον! Κάποτε θα πρέπει και εμείς να καταλάβουμε πως η σωτηρία του Έθνους, κρύβεται μέσα σε αυτό και όχι σε όσους ποντάρουν στην καταστροφή αυτού του τόπου.

Δεν ξέρω αν τελικά θα πτωχεύσουμε. Αυτό που ξέρω είναι πως οι αντοχές του υπερήφανου λαού μας έχουν πλέον μειωθεί.Ας γίνει ότι είναι να γίνει το συντομότερο δυνατό. Αν νομίζουν πως έτσι θα επιβιώσουν οι φίλοι μας Ευρωπαίοι, ας μας πετάξουν έξω από την παρέα! Είναι προδιαγεγραμμένο πως η Ευρώπη, δεν θα καταφέρει να ξεφύγει από την μοίρα του πιο αδύναμου κρίκου! Και στην περίπτωση αυτή, ο πιο αδύναμος κρίκος, δεν είναι σίγουρα η Ελλάς! Και κάτι τελευταίο: αυτοί δεν το γνωρίζουν! Όμως το ξέρουμε καλά εμείς! Πάνω απ' όλους, είναι ο Θεός! Λοιπόν! Μεθ'ημών ο Θεός γνώτε έθνη και ηττάσθε ότι μεθ ημών ο Θεός.....
                                                                                                        π. Θωμάς Ανδρέου 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου